''Δεν ψάχνω για δικαιολογίες''


Ο κόουτς της Βασίλισσας μίλησε για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης χωρίς να κάνει σχόλιο για τους διαιτητές.

Αναλυτικά:

"Θέλω να απολογηθώ που δεν έδωσα το χέρι στον κόουτς Πρίφτη, δεν ήταν κάτι που έγινε επίτηδες, λόγω του πανικού στο τέλος δεν τον είδα. Εμείς χάσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεν ξέρω γιατί. Το ίδιο συνέβη με τον ΠΑΟΚ. Τούς χαρίσαμε τη νίκη. Στον Άρη δεν μπορείς να βάλεις 100 πόντους εδώ. Δεν μπορούμε πάντως να κλαίμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, αλλά δεν φτάνουν 25 ή 30 λεπτά. Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε.

Δεν είναι εύκολο για τους διαιτητές να σφυρίζουν σε τέτοια ματς, αυτά είναι τα κριτήρια τους και πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ το απολαμβάνω να είμαι σε τέτοια ματς, σε τέτοια ατμόσφαιρα. Στο τέλος της ημέρας έχουμε τα ίδια χρώματα με τον Άρη. Ναι χάσαμε τον Μαυροκεφαλίδη και ήταν πρόβλημα. Δεν ψάχνω όμως για δικαιολογίες γιατί είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε και δεν την αρπάξαμε. Σταματήσαμε να πασάρουμε, εξακολουθούμε να μην έχουμε πόιντ γκαρντ που θα αναγνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε. Όταν παίρνουμε τα επιθετικά ριμπάουντ, πρέπει να βγάζουμε την μπάλα έξω, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά εκεί".

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment