Σάκοτα «Δεν φοβόμαστε τον Άρη, πάμε για νίκη»


Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στο aek365, για τη νίκη της ομάδας λέγοντας πως η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε στη ζώνη άμυνας της Κηφισιάς, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, είπε πως το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας, ενώ δήλωσε πως η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να φοβηθεί τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παρά την δυνατή του έδρα.

Αναλυτικά:

-Για το αν υπήρχε πίεση για τη νίκη ενόψει Άρη: «Όχι δεν νομίζω. Η προσοχή μας ήταν 100% στην Κηφισιά, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και γιαυτό κατάφερε και αντέδρασε. Εμείς «εγκλωβιστήκαμε» λίγο στην άμυνα ζώνης και κάναμε κάποιες κακές επιλογές και οι αντίπαλοί μας είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και μείωσαν τη διαφορά. Προσπαθούμε να κρατήσουμε πάντα τα καλά πράγματα που κάναμε, όπως το καλό μας τρίτο δεκάλεπτο, που καταφέραμε το γυρίσαμε και ξεφύγαμε, αλλά σίγουρα στο επόμενο, θα δούμε τα λάθη μας όπως κάνουμε πάντα και θα πρέπει να βελτιωθούμε»

-Για το αν ο Ζντοβτς αντέδρασε λόγω της κακής εικόνας της ΑΕΚ: «Σίγουρα, ήταν πολύ λογικό ο κόουτς να αντιδράσει, ειδικά από την εικόνα μας στην αρχή, όμως και μεις αντιδράσαμε, δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο, πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα, κάναμε κάποιες αλλαγές στα σκριν τα οποία μας βοήθησαν στο να είμαστε πιο πιεστικοί και καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα»

-Για το τι έγινε στο τέλος και επέστρεψε η Κηφισιά: « Η Κηφισιά είναι πάρα πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Εμείς σε καμία στιγμή δεν είπαμε ότι τελείωσε το ματς. Παίξανε με ζώνη, δεν βγήκαν κάποιες επιλογές που κάναμε, χάσαμε κάποια εύκολα σουτ. Η Κηφισιά έτρεξε έβαλε με τη σειρά της κάποια δύσκολα καλάθια και γύρισε το παιχνίδι. Είναι κακό αυτό αλλά, το καλό για μας είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε.

-Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Σίγουρα είναι ένα ματς που το περιμέναμε μετά από την ήττα μας εδώ. Στη χειρότερη εμφάνιση νομίζω που κάναμε φέτος, όμως θα είμαστε έτοιμοι 100% για τον αγώνα της Κυριακής.

-Για την αρνητική παράδοση της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη: «Η έδρα του Άρη είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη, έχουν κερδίσει σχεδόν σε όλα τα ματς στην έδρα τους. ήμασταν όμως η ομάδα που πλησίασε περισσότερο από όλους στη νίκη εκεί, στην αρχή της χρονιάς χωρίς τέσσερις παίκτες. Δεν τους φοβόμαστε, έχουμε καλοί ομάδα και πάμε εκεί για να κερδίσουμε»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment