Φάκελος Γαλάτσι: Γι' αυτό είναι σημαντικό για την ΑΕΚ
Το αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτό που συγκεντρώνει -και δικαίως- τα περισσότερα βλέμματα. Ο κόσμος επιθυμεί καρφώματα και ωραίες φάσεις, αλλά και παιχνίδια μες περίσσια αγωνία, που μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Για να πορευτεί, όμως, μια ομάδα εκεί που την θέλει ο κόσμος της, όμως, χρειάζονται και κάποια σημαντικά εχέγγυα.


Ένα από αυτά είναι και το γήπεδο. Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν πολύ καλά και για το λόγο αυτό προσπαθούν να… τρέξουν όλες τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσει η ομάδα το δικό της «σπίτι», όπου θα αποτελεί την δύναμή της. Μακριά από τα ενοίκια του «παγωμένου» -σε πολλές περιπτώσεις- κλειστού του ΟΑΚΑ.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί το Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου, ως την έδρα της για τα επόμενα χρόνια. Μια διαδικασία την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει σαν στόχο να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, με μελετημένα και σταθερά βήματα, ωστόσο η υπόθεση έχει κολλήσει για τα καλά και όλοι περιμένουν το ΤΑΪΠΕΔ, ώστε να δώσει την οριστική απάντησή του.

Με την στασιμότητα στο θέμα του γηπέδου να υφίσταται για τα καλά, χαμένοι από την εξέλιξη αυτή βγαίνουν… όλοι. Και η ΑΕΚ που δεν έχει τον δικό της χώρο, αλλά και η Πολιτεία, η οποία χάνει σημαντικά έσοδα. Βλέπετε, το πλάνο Αγγελόπουλου είναι ξεκάθαρο. Το κλειστό του Γαλατσίου θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ, η οποία θα το δανείζει στο κράτος από τις 9 το πρωί μέχρι τις 15.00 μ.μ το μεσημέρι, ώστε να αθλούνται τα παιδιά της περιοχής, αλλά και όσος κόσμος θέλει.

Επιπλέον, η ΚΑΕ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί όλο το οικοδόμημα, αλλά και τους γύρω χώρους. Βλέπετε, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει ένα μικρό… ΑΕΚτζήδικο χωριό, στο οποίο θα κατοικούν τα παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας, σε ξενώνες, ενώ θα μπορούν και αθλητές από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ να αθλούνται στα βοηθητικά γήπεδο. Έτσι, θα πάρει τεράστια… ανάσα και η ΚΑΕ, η οποία θα έχει υλοποιήσει το πλάνο της όσον αφορά το θέμα του γηπέδου και η «Μάνα» ΑΕΚ, που δεν θα λειτουργεί σαν τον… τσιγγάνο, αλλά και η Πολιτεία, που δεν θα αφήνει ανεκμετάλλευτα γήπεδα, τα οποία μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη στα ταμεία του κράτους.

Μέχρι, όμως, να… ξεκολλήσουν οι διαδικασίες, μόνο χαμένοι θα υπάρχουν από την υπόθεση αυτή. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό, ειδικά σε αυτή την «μαύρη» εποχή που ζούμε, από οικονομική πλευράς.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment