«Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα»


Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ντάστιν Χογκ, ο οποίος τόνισε όμως πως η ομάδα των βορείων προαστίων είναι έτοιμη να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάστιν Χογκ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:


«Την Κυριακή (21/02) έχουμε ένα από τα δυσκολότερα ματς. Η ΑΕΚ είναι ολοκληρωμένη ομάδα, που δεν υστερεί σε τίποτα, ούτε σε γκαρντ ούτε σε ψηλούς. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει χτίσει σιγά σιγά τη χημεία της στο επιθετικό κομμάτι. Μοιράζουμε καλύτερα την μπάλα και ο καθένας συνεισφέρει όπως μπορεί. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και στις βολές, κάτι το οποίο μας είχε στοιχίσει στην αρχή της σεζόν. Αυτό το παιχνίδι, όμως, θα είναι εντελώς διαφορετικό γιατί δεν θα μπορούμε απλά να σκοράρουμε εναλλάξ με την άλλη ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε το κίνητρο να παίξουμε δυνατά και να κοντράρουμε ακόμα και τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες της Κηφισιάς είναι έτοιμοι και με αποφασιστικότητα μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment