Κανονικά στις προπονήσεις Χέρστον, Μπράουν τελεσίγραφο σε Έρικ !Ευχάριστα νέα επιφύλασε η χθεσινή και η σημερινή ημέρα στον τεχνικό της ΑΕΚ , Γιούρι Ζντόβτς ο οποίος είδε και τους δύο απόντες του ματς με το Ρέθυμνο να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να τίθονται στην διάθεσή του για το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό !

Αντιθέτως στα μεταγραφικά, η υπόθεση του Μάικλ Έρικ μόνο θετικά δεν προχωράει καθώς το θέμα έχει κολλήσει στις υπογραφές με τον Αμερικανονηγιαριανό να μην έχει αποστείλει ακόμα το συμβόλαιο με την υπογραφή του καθυστερώντας έτσι και την άφιξή του στην Ελλάδα παρόλο που η προθεσμία λήγει σήμερα!!

Ασφαλώς στην διοίκηση "καίγονται" για την απόκτηση ψηλού ύστερα συνενόνηση με τον προπονητή αλλά το θέμα του Έρικ δεν προχωρά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα θέτοντας σε κίνδυνο την "κλεισμένη" μεταγραφή με την οποία θα συμπλήρωνε τις κινήσεις της για φέτος η ΑΕΚ ενόψει και των playoff της Basket League !

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment