«Η ιστορία της ΑΕΚ έχει προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο»


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Γιώργος Νικολάου μίλησε για την πρόθεση να γίνει ταινία το έπος του '68, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 παραχώρησε ο Γιώργος Νικολάου. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για την πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη ο άθλος της Βασίλισσας το 1968.

«Η αλήθεια είναι πως αφού διέρρευσε πως υπάρχει μια σκέψη από τον κύριο Αγγελόπουλο για να γίνει κάτι. Αυτό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ οι συμβολισμοί και οι αξίες αποτελούν προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε ώστε να γίνει κάτι κινηματογραφικό για την ιστορία της ΑΕΚ. Εάν θα γίνει ντοκιμαντέρ, εάν θα αξιοποιηθεί αλλιώς, θα δούμε. Είναι όλα υπό σκέψη. Έχουν γίνει κάποιες επαφές, με ανθρώπους που γνωρίζουν και θα φανούν στην πορεία. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο», τόνισε.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είπε: «Θα αποτελέσει γιορτή για εμάς ο αγώνας, εάν κερδίσουμε. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πολύ ψηλοί. Σε ντέρμπι δεν έχουμε πάρει νίκες ακόμα. Από εκεί και πέρα θα δούμε στην πορεία. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως και την ομάδα προστατεύει και όλα θα πάνε καλά. Θα υπάρξουν και τα απαραίτητα μέτρα. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο κόσμος, που έχει στηρίξει την προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα»

Τέλος, αποκάλυψε πως θα γίνει εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Βασίλισσας σε ευρωπαϊκό Final Four. «Παράλληλα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα γίνει μια εκδήλωση για την συμπλήρωση των 50 ετών από την πρώτη παρουσία της ΑΕΚ σε Final Four ευρωπαϊκό γιατί η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ’68, είναι το ’66 είναι και το ’57».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment