Επιστροφή Ζήση βλέπει η ΑΕΚ!


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα σε αθλητική εφημερίδα, η ΑΕΚ κάνει κίνηση για να πείσει τον Νίκο Ζήσης να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Βασίλισσας».

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα είναι της εφημερίδας «Η Γάτα» και αναφέρεται στο ταξίδι του Ντράγκαν Σάκοτα στο Μανχάιμ της Γερμανίας, για να παρακολουθήσει το διεθνές τουρνουά «Άλμπερτ Σβάιτζερ», όπου αγωνίζεται και ο Δημήτρης Μωραΐτης με την Εθνική Εφήβων.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων, ότι ο Σάκοτα έχει πάει επί γερμανικού εδάφους για να μιλήσει με τον Νίκο Ζήση και ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος προσφέρει κλειστό τριετές στον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών. Πάντως, επίσημα από την ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Να θυμίσουμε φυσικά, ότι ο Ζήσης έχει συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και ότι συμμετέχει και στην Ευρωλίγκα. Αν λοιπόν η ΑΕΚ όντως κινηθεί  για την απόκτηση του, μπορεί να το πετύχει μόνο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφού για φέτος δεν επιτρέπονται άλλες κινήσεις Ελλήνων παικτών.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment