Συνέντευξη τύπου ΑΕΚ-Ολυμπιακός


Για την ΑΕΚ μίλησαν οι Ζντόβτς και Κατσίβελης. Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για τον Νώντα, τον Μπράουν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του αλλά είπε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. 

Ο Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στον κ. Σφαιρόπουλο και στους παίχτες του. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Νιώθω απογοητευμένος, πιστεύαμε στην νίκη και όπως είπα στην πρώτη παράταση είχαμε την ευκαιρία και είχαμε βάλει όλα τα ''όπλα'' μας μέσα. Στην δεύτερη έπεσε ο ρυθμός μας, είχαμε έναν τραυματισμό αλλά είδα κάποια καλά πράγματα σήμερα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδας μας και όντως σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε για τον πρόεδρο και τους οπαδούς μας αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

Για τις χαμένες βολές του Νώντα και το ταβάνι της ομάδας: Προσωπικά δεν ψάχνω δικαιολογίες, πιστεύω στους παίχτες μου. Μπορούσαμε και το πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε. Αν έβαζε ο Νώντας τις βολές θα κερδίζαμε. Άξιζε να παίξει σήμερα και επειδή τον ξέρω δεν θα κοιμηθεί σήμερα το βράδυ. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλεία μας και κάποια στιγμή θα έρθει και η νίκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Δικαιούμασταν σήμερα να κερδίσουμε όπως και με τον Άρη.

Για τον Μπράουν: Είχε χτυπήσει στον αστράγαλο και σήμερα χτύπησε στον αχίλλειο αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι το σοβαρό. 

Ο Κατσίβελης από την μεριά του είπε: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα μας και δεχτήκαμε κάποιους εύκολους πόντους, ειδικά στον αιφνιδιασμό. Αν δεν κάνεις τα πάντα σωστά σε τέτοια ματς δεν μπορείς να κερδίζεις ομάδες σαν τον Ολυμπιακό.


Από μεριά Ολυμπιακού μίλησαν οι Σφαιρόπουλος και Παπαπέτρου. 

Ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την παλικαρίσια νίκη σε ένα αμφίρροπο ματς, θα μπορούσε να είχε νικήσει η ΑΕΚ σήμερα. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας στην 4η περίοδο, μεγάλη προσπάθεια από την ΑΕΚ. Είχε την ψυχολογία στην 1η παράταση η ΑΕΚ αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και επιβάλαμε πάλι τον ρυθμό μας και παίξαμε με μυαλό, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια.

Από την μεριά του ο Παπαπέτρου είπε: Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρώπη, νιώθαμε πληγωμένοι και ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα παλέψει σήμερα σε ένα ντέρμπι και της αξίζουν συγχαρητήρια. Δείξαμε καρδιά στο τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη. Όσο για την πορεία στην Ευρωλίγκα και το πως επηρεάζει στην Ελλάδα αυτό: Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια, όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που κάνουμε, που κερδίζουμε.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment