Απίστευτα πράγματα από τον Αγγελόπουλο!


Η «Βασίλισσα» κτίζεται εκτός παρκέ. Κι αυτό μοιάζει σχετικά εύκολο, με την έννοια ότι η ΑΕΚ διοικείται από ένα χρηματοδότη, ο οποίος έχει και τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα για να ενισχύει την ομάδα, αλλά και να διορθώνει τα κακώς κείμενα.

Αυτό, που χαρακτηρίζει, ωστόσο, το Μάκη Αγγελόπουλο και τον καθιερώνει στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου είναι η επιμονή στους συμβολισμούς και στις αξίες, που διέπουν τον σύλλογο. Παράλληλα, η αφοσίωση στην Ιστορία. Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ φέρεται αποφασισμένος – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» – να «κτίσει» το «αρχείο» της «Βασίλισσας». Η κατασκευή των πολυτελών γραφείων της ΚΑΕ, γεγονός πρωτοφανές στα ιστορικά χρονικά, καθώς στο παρελθόν η ΚΑΕ δεν στεγαζόταν παρά στα «γραφεία του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή προέδρου της», ήταν μόνο η αρχή.

Ο κ. Αγγελόπουλος βρίσκεται ήδη σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, σκηνοθέτες κλπ., προκειμένου να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το «αρχείο» αξιοποιηθεί εσωτερικά, ή αν θα «μετεξελιχθεί» σε ντοκιμαντέρ, που θα λάβει δημόσια χαρακτηριστικά με «focus» στην Ιστορία της «Βασίλισσας»! Ο κ. Αγγελόπουλος ετοιμάζει εκπλήξεις. Όλα αυτά βρίσκονται ακόμα υπό σκέψιν. Και δεν είναι τα μόνα, που απασχολούν τον Αγγελόπουλο και τους επιτελείς τους. Όλο και περισσότερες δράσεις του στο άμεσο μέλλον θα έχουν ως προτεραιότητα της προβολής της λαμπρής Ιστορίας της ομάδας, που πρώτη έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα…

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment