«Μας φοβούνται η ΑΕΚ και ο Άρης»!


Την άποψη του, ότι η ΑΕΚ και ο Άρης φοβούνται τον ΠΑΟΚ και δεν θέλουν να τον συναντήσουν στα πλέι οφ, εξέφρασε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, φάνηκε υπερβολικά αισιόδοξος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Arena FM», όπου σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση που θέλει να τερματίσει ο «δικέφαλος του βορρά», για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ή τον Άρη στα πλέι οφ, τόνισε τα εξής:

«Εμένα η άποψή μου δεν είναι αυτή. Εμένα η άποψή μου είναι πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι τρίτος, ή δεύτερος ή πρώτος.

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με τα προβλήματα που είχαμε μέσα στην χρονιά, σύμφωνα με τις ελλείψεις και τους τραυματισμούς, θα πιάσουμε μια θέση. Προφανώς, αυτή φαίνεται πως θα είναι η πέμπτη. Δεν έχει να διαλέξεις αντίπαλο. Είναι ή ο Άρης, ή η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ από εμάς έχει το πενταπλάσιο μπάσκετ, ίσως και παραπάνω. Ο Άρης έχει το διπλάσιο, ίσως 2,5 φορές πάνω. Οι ομάδες αυτές οι δύο, είναι πολύ δυνατές. Αλλά όταν πας σε μια τελική φάση πλέι οφ, μπορούν να ανατραπούν όλα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη δύναμη, τον φοβούνται όλοι. Σας ενημερώνω πως αυτές οι δύο ομάδες δεν θέλουν να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προτιμούν να διαλέξουν άλλες ομάδες, γιατί φοβούνται. Εμείς θα παλέψουμε. Αν πάμε στην τετράδα, είναι καλό. Θα αξιολογήσουμε στο τέλος τι κάναμε και τι δεν κάναμε καλά. Κάναμε λάθη, είναι αλήθεια. Αυτά είναι για να βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη χρονιά».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment