Στα άκρα ΑΕΚ και ΕΟΚ...λόγω Ευρώπης !Παρά την διαφαινόμενη συμφωνία της ΑΕΚ με την Ευρωλίγκα, ωστε να αγωνιστούμε την επόμενη σεζόν στο Eurocup, η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν φαίνεται να σέβεται την επιλογή της διοίκησης παρά το γεγονός οτι στις περιπτώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τήρισε σιγή υχθείος !

Παρά ταύτα, τίποτα φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει  η διοίκηση της ΑΕΚ, παρά τις ισχυρές πιέσεις που ασκούνται από τη ΦΙΜΠΑ και τον Βασιλακόπουλο, για άμεση διαγραφή της από τις εγχώριες διοργανώσεις. O Βασιλακόπουλος απειλεί και εκβιάζει την ΑΕΚ για να επιλέξει το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ και όχι το Eurocup. Και μαζί με την ΑΕΚ εκβιάζει το σύνολο του ελληνικού μπάκετ θέτοντας θέμα αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας από το προλυπιακό του Ρίο.

Μπαμπούλας σαν αυτός της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ στο ποδόσφαιρο, δηλαδή. Η ΑΕΚ όμως είναι απόλυτη. Καμία απειλή, κανένας εκβιασμός. «Θα παίξουμε όπου θεωρούμε ότι είναι καλύτερα για τα συμφέροντα της ομάδας», έλεγε όλο αυτό το διάστημα ο Μάκης Αγγελόπουλος σε όρους τον ρωτούσαν και είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τον Βασιλακόπουλο και τους συνεργάτες του.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την επιλογή τους. Όσο νιώθουν ότι κάποιοι επιχειρούν να τους αλλάξουν γνώμη δια της πειθούς των όπλων, τόσο πεισμώνουν. Γιατί, μπορεί στη ΦΙΜΠΑ να κάνουν πως δεν το γνωρίζουν, αλλά η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος, με την ιστορία και τον κόσμο της, που δεν γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια των Ομοσπονδιακών.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε καταστήσει εξ αρχής σαφές τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην FIBA, πως το μείζον για την ΑΕΚ ήταν να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και η απόφαση πάρθηκε με το σκεπτικό αυτό. Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω σχετικά με την απόφασή τους.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment