Δεν παίζει ο Βασιλειάδης!


Δίχως τον Κώστα Βασιλειάδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αποψινό (18:45) τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον πολύπειρο γκαρντ με ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Ένωση και με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της.

Αναλυτικά:

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:

α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€ και
β) για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (φτύσιμο και ρίψη νερού στους διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας), πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 23-4-2016 και

2) Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία υβριστικής συμπεριφοράς κατά του διευθύνοντος τον αγώνα Α΄ διαιτητή, ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ίδιο ως άνω αγώνα.
ΡΟΥΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΚΑΝΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment