Δεν παίζει ο Βασιλειάδης!


Δίχως τον Κώστα Βασιλειάδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αποψινό (18:45) τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον πολύπειρο γκαρντ με ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Ένωση και με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της.

Αναλυτικά:

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:

α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€ και
β) για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (φτύσιμο και ρίψη νερού στους διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας), πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 23-4-2016 και

2) Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία υβριστικής συμπεριφοράς κατά του διευθύνοντος τον αγώνα Α΄ διαιτητή, ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ίδιο ως άνω αγώνα.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment