Σάκοτα: «Όμορφο να είσαι ΑΕΚ»


Το άρθρο του Ντράγκαν Σάκοτα στη Sportday: “92 χρόνια; Απομονωμένα να δει κανείς και μόνο αυτή τη συγκυρία, αυτόν τον αριθμό, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου. Πάνε χρόνια πολλά, που εγώ και μετέπειτα η οικογένειά μου λατρέψαμε αυτό το τιμημένο σύμβολο, τον δικέφαλο αετό!

Δεν είχα έλθει καν στην Ελλάδα, όταν αρκετοί αθλητές από την πρώην Γιουγκοσλαβία, άρχισαν να έρχονται στην χώρα, που για μένα είναι δεύτερη πατρίδα. Όταν μάλιστα ο Μπάγεβιτς, ο Σαμπανάτζοβιτς, ο Σαβέβσκικι άλλοι ποδοσφαιριστές, επέλεξαν την ΑΕΚ για να συνεχίσουν την καριέρα τους, «κρίθηκε» μέσα μου τι ομάδα ήμουν. Ποδοσφαιρικά… ήμουν ΑΕΚ!

Την παρακολουθούσα από τότε στενά. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Όταν πήγα στην ΑΕΚ κιόλας, αυτό έμοιαζε με τιμή και ευλογία μαζί. Όταν κατέκτησα με την επονομαζόμενη “Βασίλισσα” και τον ιστορικό τίτλο του 2002, για μένα ήταν διπλή η χαρά. Είναι τιμή και υπερηφάνεια, που ακόμα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο, που αγαπώ και ο οποίος όλος ο κόσμος ξέρει τι συμβολίζει εδώ και χρόνια.

Τα 92χρονα γενέθλια της ΑΕΚ συμπίπτουν με την ταυτόχρονη παρουσία δύο ισχυρών επιχειρηματιών στις τάξεις της, του Μάκη Αγγελόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κόσμος της ΑΕΚ έπειτα από χρόνια έχει ξανά προσδοκίες. Είναι όμορφο να είσαι οπαδός της ΑΕΚ αυτή την περίοδο… Πολύ όμορφο…

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους “Ενωσίτες”. Να τους έχει ο Θεός καλά. Τα καλύτερα έρχονται, όπως λένε κάποιοι και έτσι είναι. Η ΑΕΚ έμαθε να αντέχει στις δυσκολίες, στις καταστροφές, και δεν ήταν λίγες. Μακάρι να βιώνει τόσο ευτυχισμένο μομέντουμ και στα επόμενα γενέθλια, και στα μεθεπόμενα και πάντα. Χρόνια Πολλά”.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment