Μ. Αγγελόπουλος: “Κανείς δεν θα μας υποδείξει που θα παίζουμε”


Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε και επίσημα τη Μεγάλη Παρασκευή τη σύνθεση του νέου πρωταθλήματος του Eurocup και μέσα σε αυτό βρίσκεται και η ΑΕΚ, παρά την εις βάρος της τιμωρία.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, δείχνει αποφασισμένος για όλα και μιλώντας στη Real News για το πολύκροτο θέμα, τόνισε πως δεν θα υποχωρήσει στις πιέσεις:

«Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό. Κανείς δεν θα μας υποδείξει που θα παίζουμε και πως θα σχεδιάσουμε το αύριο της ομάδας μας», είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ουσιαστικά πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Eurocup όπως και να ΄χει.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε επίσης: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε καθημερινά και κινούμαστε απαρέγκλιτα. Η ΑΕΚ επιθυμεί και πρέπει να αγωνίζεται με τις μεγάλες ομάδες και μόνο με αυτές».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment