Η ΕΟΚ αποβάλλει την ΑΕΚ από Ελλάδα & Ευρώπη!


Η ΕΟΚ ετοιμάζεται να αποβάλλει την ΑΕΚ από Ελλάδα και Ευρώπη αν δεν πει σήμερα ''ΝΑΙ'' ο Μάκης Αγγελόπουλος στην νέα διοργάνωση της FIBA. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ΕΟΚ και η FIBA έστειλαν ένα έγγραφο στην ΚΑΕ ΑΕΚ απαιτώντας να δηλώσει συμμετοχή μέχρι... σήμερα στο Champions League. Σήμερα λοιπόν η ΕΟΚ φαίνεται να είναι έτοιμη να αποβάλλει την ΑΕΚ από κάθε διοργάνωση στην Ελλάδα αλλά και να μην την αφήσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη (Eurocup).

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν κάνουν πίσω και δεν μασάνε από εκβιασμούς από τις γκρανκάσες του μπάσκετ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να το πάει μέχρι τέλους και να μην δεχτεί τους εκβιασμούς και τους δικούς τους όρους, αλλά να κάνει ότι είναι καλύτερο για το μέλλον της Ένωσης.

Η ΑΕΚ μεγαλώνει και αποκτά δύναμη με ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για αυτήν και πάνε να την ξανά κάνουν πρώτη παντού, και σε κάποιους δεν αρέσει αυτό και έτσι πολεμάν την ΑΕΚ, αλλά δεν θα τους περάσει.




Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment