Τα ψέματα του Γκόντα


Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η προκατάληψη του συγκεκριμένου διαιτητή

Με την ελπίδα πως η πειθαρχική επιτροπή του ΕΣΑΚΕ θα κρίνει αντικειμενικά τα γεγονότα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε πριν από λίγο την απολογία της. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου με την βοήθεια του βίντεο και των φωτογραφιών απέδειξε πως ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός της κυρίας Δικαιουλάκου στην Γραμματεία.

 Η κυρία ΔΙκαιουλάκου ουδέποτε ζητησε βοήθεια από γιατρό ενώ σε επικοινωνία που είχε την Τρίτη ο κυριος Χήνας απο ανθρωπινο ενδιαφερον του ειπε οτι οτι δεν εχει τιποτα σοβαρό και για αυτό δεν ζήτησε βοήθεια από γιατρό ή οποιονδήποτε την ώρα του αγώνα και ολοκλήρωσε το έργο της. Επίσης η ΑΕΚ κατέρριψε το απίστευτο αφού ο Γκόντας ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε απειλές από τους οπαδούς την ώρα που έβλεπε το ίνσταντ ριπλέι.

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά διαιτητής θεωρεί κάτι που του λέει κάποιος από την εξέδρα ως απειλή και με αυτή την λογική θα έπρεπε όλα τα παιχνίδια όλων των κατηγοριών να… διακόπτονται λόγω απειλών σε διαιτητές ή αθλητές. Επίσης ο Γκόντας έχει γράψει πως τον έβρισε ο Νώντας Παπαντωνίου την ώρα του ίνσταντ ριπλέι. Η ΑΕΚ απέδειξε μέσω βίντεο πως κάτι τέτιο είναι αδύνατο λόγω της τεράστιας απόστασης που τους χώριζε σε όλη την διάρκεια του σκηνικού αυτού.

Ο Παπαντωνίου που ήταν παρόντας στην εκδίκαση διέψευσε κατηγορηματικά τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος αφού όπως ξεκαθάρισε δεν μίλησε καν στον διαιτητή, πόσο περισσότερο δεν τον εξύβρισε. Μάρτυρας υπεράσπισης της ΑΕΚ ήταν και ο Βαγγελης Χριστακοπουλος υπεύθυνος ασφαλειας της ΚΑΕ, υποστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής αστυνομίας.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment