Στο Eurocup η ΑΕΚ!


Η Βασίλισσα έκανε την επιλογή της. Διαβάστε όλο το «παρασκήνιο» που οδήγησε στην απόφαση.

Ο κύβος ερρίφθη και η ΑΕΚ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στο Eurocup. Η διοίκηση της Βασίλισσας μετά από δεκάδες επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πήρε την οριστική της απόφαση και η ομάδα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμμετείχαν σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν για το ChampionsLeagueτης FIBA ενώ κρατούσαν και τις επαφές τους με την Ευρωλίγκα.

Τελικά έκριναν πως το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να αγωνιστεί στο Eurocup το οποίο θα έχει και κλαμπ καλύτερου επιπέδου ενώ θα διατηρήσει και την επαφή με την Ευρωλίγκα για μελλοντική συνεργασία στο κορυφαίο της θεσμό. Παρά τον αρχικό σχεδιασμό η FIBA δεν κατάφερε να δελεάσει ομάδες υψηλού επίπεδου και αυτό έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο στην απόφαση της ΑΕΚ.

Πλέον η Ένωση θα ενημερώσει την Ομοσπονδία για την απόφαση της και την Παρασκευή αναμένεται να την επισημοποιήσει με ανακοίνωση της.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment