Όλα δείχνουν Eurocup !

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο μεγαλώνει και η αγωνία για την ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το δίλημμα Eurocup ή FIBA Basketball Champions League να συνεχίζει να… βασανίζει άπαντες εντός των τειχών.


Το δίλημμα αυτό, όμως θα πάψει να υφίσταται και μάλιστα άμεσα. Κι αυτό διότι οι διοικούντες την Βασίλισσα θα πρέπει να επιλέξουν σχετικά με την διοργάνωση που θα συμμετάσχει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα, πάντως, με Μέσα του εξωτερικού η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στο Eurocup. Κι αυτό διότι όπως ανέφερε η ιστοσελίδα basketballpost.net η Ένωση θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball, με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας να έρχεται άμεσα.

Αυτή η απόφαση έχει ασφαλώς ως αποκλειστικό στόχο μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να της προσφερθεί συμβόλαιο συνεργασίας με την Ευρωλίγκα στην οποία θα συμμετέχουν από του χρόνου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. 

Τα πιθανά οικονομικά ωφέλη μια τέτοιας συνεργασίας είναι εξαιρετικά σημαντικά και κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος. Βέβαια εκτός του οικονομικού, τίθεται και θέμα πρεστίζ καθώς είναι τελείως ανούσιο να είσαι σε μια λίγκα που ο σοβαρότερος αντίπαλος θα είναι μια τριτο-τέταρτη Γαλλική ή Γερμανική ομάδα...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment