Εύκολα το 2-0 το Κλίβελαντ!

Είναι δεδομένο ότι φέτος το επίπεδο των ομάδων της Ανατολικής Περιφέρειας ανέβηκε. Οι ομάδες της Ανατολικής Όχθης πέτυχαν πολλές νίκες έναντι των ομάδων της Δύσης, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και μάλιστα στην Ανατολή έμειναν 2 ομάδες με θετικό ρεκόρ εκτός πλέι-οφ! Παρόλα αυτά, αυτή η βελτίωση ήταν αναμενόμενο να μην έχει την ανάλογη συνέχεια και συνέπεια στα πλέι-οφ. Αν υποθετικά οι ομάδες της Ανατολής διασταυρωνόντουσαν με αυτές της Δύσης σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, τότε οι περισσότερες, αν όχι όλες, θα αποκλειόντουσαν και μάλιστα εύκολα. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν, ώστε να είναι πραγματικά ανταγωνιστικές στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν.
Εξαίρεση αποτελούν οι πολύ δυνατοί Καβαλίερς, που είναι δύο επίπεδα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της περιφέρειας. Έτσι, δύσκολα φαίνεται ότι θα αποφύγει τη "σκούπα" η ομάδα του Τορόντο, καθώς η διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τους "Καβς" είναι εμφανής. Αυτή τη φορά, το Κλίβελαντ επικράτησε με 108-89.

Εξέλιξη αγώνα

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι το Τορόντο μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με 22-23 και 34-35, ενώ έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το 20', σημείο στο οποίο το σκορ βρισκόταν στο 46-46. Ακολούθησε ένα επιμέρους σκορ 16-2 υπέρ των γηπεδούχων στο πιο κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού και όλα ουσιαστικά τελείωσαν. Το ημίχρονο βρήκε τους Καβαλίερς να προηγούνται με 62-48.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν και πάλι μονόλογος. 67-50 στο 27', 91-69 στο 37' και αναμενόμενα ήρθε το τελικό 108-89.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-28, 62-48, 86-69, 108-89

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:


Τα highlights της αναμέτρησης:


Σχετικά με τον Πέτρος Κουλούρης

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment