Με όλους πλην Λουκά για το 3-1 !

sakota-brown-panigiri-σακοτα-μπραουν-πανηγυρι

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει με μία αγωνιστική τους Ντούσαν Σάκοτα και Νώντα Παπαντωνίου στέρησε από τον Γιούρι Ζντοβτς δύο πολύ σημαντικές λύσεις για το rotation της ομάδας. Από τη μία έλειψε ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης των δύο πρώτων μικρών τελικών και από την άλλη απουσίασε ένας από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και πιέζουν τα αντίπαλα γκαρντ, στην άμυνα.


Αυτό, όμως, αναμένεται να αλλάξει -σε μεγάλο βαθμό- το Σάββατο. Αμφότεροι οι παίκτες υπολογίζονται για τον τέταρτο μικρό τελικό του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό παιχνίδι της σειράς, καθώς εάν κερδίσει η ΑΕΚ τελειώνουν όλα, ενώ σε νίκη του Άρη τότε τα πράγματα αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα και είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ να κάνουν το 3-1 και να «τελειώσει« η σειρά στην Αθήνα!

Ενόψει του τέταρτου αγώνα κανονικά υπολογίζεται από τον Ζντοβτς και ο Κατσίβελης από την πλευρά του μοιάζει… πανέτοιμος για την μεγάλη «μάχη». Έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε (λοίμωξη του αναπνευστικού) και περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment