Συνάντηση Αγγελόπουλου με Ζντόβτς


Το αφεντικό της ΚΑΕ ΑΕΚ τα είπε για όλα τα θέματα της ομάδας με τον Σλοβένο τεχνικό -Η υπόθεση Γκριν, η προετοιμασία και οι μεταγραφικοί στόχοι

Συνάντηση με τον Γιούρι Ζντοβιτς είχε χθες ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ δείπνησε μαζί με τον Σλοβένο τεχνικό και συζήτησαν εκτεταμένα για όλα τα θέματα της ομάδας. Μεταξύ αυτών και για το επεισόδιο που υπήρξε με τον Τορίν Γκριν.

Ο Ζντοβτς αναγνώρισε στην συζήτησή του με τον Αγγελόπουλο το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε όσον αφορά στο περιστατικό (σχετικά με τη δική του αντίδραση), όμως είναι σαφές ότι από την πρώτη στιγμή το αφεντικό της Βασίλισσας είχε φροντίσει να ενημερωθεί από τρίτους για όσα συνέβησαν πραγματικά στο ΣΕΦ και είχε εξ αρχής τεθεί στο πλευρό του προπονητή για το... επίμαχο συμβάν.

Ο Ζντοβτς απολαμβάνει της πλήρους στήριξης του Μάκη Αγγελόπουλου και αυτό προέκυψε και στην συζήτηση που είχαν χθες. Ο προπονητής έχει συμβόλαιο 2,5 ετών και η ΑΕΚ πορεύεται με αυτό ως δεδομένο. Ήδη η ομάδα έχει κλείσει προπονητικό κέντρο για την καλοκαιρινή προετοιμασία της, ενώ έχει ξεκινήσει και ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν, με τον πρόεδρο και τον προπονητή να έχουν συζητήσει και για μεταγραφικούς στόχους που έχουν εντοπιστεί, για την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment