Τέλος ο Μαυροκεφαλίδης... φέτος!


Μετά από τρεις μήνες ηρωικής παρουσίας στα παρκέ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει πλέον να συνεχίσει για φέτος και μπαίνει άμεσα για αρθροσκόπηση

Άσχημα είναι δυστυχώς τα νέα για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Λουκάς εδώ και τρεις μήνες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Τρεις μήνες και προκειμένου να μην αφήσει την ομάδα αβοήθητη στα κρίσιμα ματς έσφιξε τα δόντια και αντιμετώπιζε το σοβαρό του πρόβλημα με συντηρητική αγωγή. Μέχρι εδώ όμως φαίνεται να άντεξε… Οι πόνοι είναι αφόρητοι και δεν επιτρέπουν στον Λουκά να αγωνιστεί στους μικρούς τελικούς με τον Άρη! Ταξίδεψε βέβαια στη Θεσσαλονίκη για το χθεσινό παιχνίδι όμως είναι όπως είδαμε δεν αγωνίστηκε και ειναι πλέον δεδομένο, μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, πως θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση! Αυτό φυσικά σημαίνει πως η σεζόν τελειώνει φέτος για τον Μαυροκεφαλίδη και στην ΑΕΚ πιστεύουν πως θα είναι οριακά έτοιμος στην αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Αυτό σημαίνει πως ο Λουκάς δεν θα αγωνιστεί κα ιμε την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά αλλά και στις άλλες διοργανώσεις.

Φυσικά, ο Λουκάς έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Βασίλισσα και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να επιστέψει δυνατός και έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειές του. Είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηθεί και η επόμενη σεζόν.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment