''Δίψα'' για νίκη και απαντήσεις!


Η προετοιμασία για την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των μικρών τελικών κόντρα στον Άρη τελειώνει. Στην ΑΕΚ έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και άπαντες θέλουν την νίκη στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίχτες του Γιούρι Ζντόβτς περιμένουν πως και πως το πρώτο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και από τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών αλλά και από το πως στις προπονήσεις το μυαλό τους ήταν αφοσιωμένο μόνο στον αγώνα με τον Άρη.

Φέτος οι παίχτες της ΑΕΚ έχουν δεχθεί σκληρή κριτική για τις ήττες και τα αποτελέσματα της σεζόν και θέλουν να νικήσουν στο Αλεξάνδρειο και να κατακτήσουν την 3η θέση του πρωταθλήματος και με αυτό το τρόπο να δώσουν απαντήσεις προς κάθε πλευρά. Είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα το 101% στο παρκέ και να υποτάξουν τον Άρη.

Ο Γιούρι Ζντόβτς αλλά και όλοι μέσα στην Ένωση είναι αισιόδοξοι και περιμένουν την νίκη στην Θεσσαλονίκη, φτάνει να δούμε αν ότι έχουν κάνει τόσες μέρες στις προπονήσεις θα τους βγει.Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment