Χωρίς βολή όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ!


Αν ψάξει κανείς στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, δύσκολα θα βρει κανείς μία ομάδα που δεν εκτέλεσε ούτε… μία βολή σε ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Κι όμως, στο σημερινό ματς στο Αλεξάνδρειο, η ΑΕΚ δεν εκτέλεσε καμία ελεύθερη βολή στο δεύτερο ημίχρονο, την ώρα που ο Άρης είχε αντίστοιχα 16/18, με 11/12 στην 4η περίοδο! Μιλάμε για ένα απίστευτο στατιστικό, που είναι για ρεκόρ… Γκίνες. Συνολικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 25/32 βολές, ενώ η ΑΕΚ είχε 5/8, όλες στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο, σούταρε αμέτρητα τρίποντα απέναντι στη ζώνη του Άρη, αλλά αυτή είναι η μία άποψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ήταν δύσκολο να μην υπήρξε ούτε μία φάση που να μην έγινε φάουλ για βολές υπέρ της ΑΕΚ, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κέρδιζαν με το… παραμικρό φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά στην 4η περίοδο, ο Άρης είχε κερδίσει το μπόνους των βολών από το 34′ της αναμέτρησης!

Θυμίζουμε ότι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στο Αλεξάνδρειο, ήταν οι Χρήστος Χριστοδούλου (Αχαΐας και Ηλείας), Χρυσόστομος Σχινάς (Αττικής) και Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας). Αλήθεια, η ΚΑΕ Άρης θα μιλήσει για… κατεστημένο τώρα;

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment