Συνεχίζει με Ζντοβτς η ΑΕΚ


Καμία πρόθεση αντικατάστασης του Γιούρε Ζντοβτς στο τέλος της σεζόν δεν έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος, που θεωρεί πως ο Σλοβένος τεχνικός μπορεί να «χτίσει» μια ισχυρή ΑΕΚ. 

Η απογοητευτική εικόνα της ΑΕΚ στα playoffs επιβάρυνε τη θέση του Γιούρε Ζντοβτς και είναι προφανές πως ο Σλοβένος προπονητής έχει κάνει λάθη και μοιραία αμφισβητείται έντονα από φιλάθλους και ΜΜΕ.

Πάντως αυτός που δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Ζντοβτς είναι ο Μάκης Αγγελόπουλος. Δίχως να είναι κρυφός ο προβληματισμός του για την εικόνα της ομάδας, μιας και έχουν δοθεί πάρα πολλά χρήματα και το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ εξακολουθεί να στηρίζει τον προπονητή. Και όχι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη περίοδο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θεωρεί πως ο Ζντοβτς κλήθηκε να υπηρετήσει ένα πλάνο με «υλικά» που δεν ήταν τα κατάλληλα που θα επέλεγε ο ίδιος, ενώ οι μεταγραφές που ο ίδιος έκανε δεν ήταν από μια ευρεία γκάμα παικτών. Πιστεύει, δε, πως αν ο Ζντοβτς έχει την ευχέρεια να χτίσει την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί, με τους παίκτες που θα υπηρετούν το πλάνο του και το χρόνο που απαιτείται για να δουλέψει μαζί τους, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Πάντως είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ θα υπάρξουν ανακατατάξεις και σε επίπεδο στελεχών.

Πηγή: sport-fm

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment