Μίλησε με Ζήση η ΑΕΚ, αλλά...


Ο Νίκος Ζήσης είναι διαφορετική περίπτωση. Η ΑΕΚ τον ήθελε, γιατί αναζητά ηγέτη στην περιφέρεια, αλλά η περίπτωσή του ήταν εξαρχής δύσκολη. 

Ο Ζντοβτς έχει θετικότατη άποψη, πίστευε πως μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ομάδα με την κλάση, αλλά κυρίως την εμπειρία και την προσωπικότητά του.

Η ΑΕΚ μίλησε μαζί του. Δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες.  Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες έως μηδαμινές γιατί ο Ζήσης απάντησε αρνητικά, καθώς έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και προτίθεται να το τηρήσει.

Αν η Μπάμπεργκ έμενε εκτός τελικών, άρα και εκτός Ευρωλίγκας, όλα ήταν πιθανά. Χθες όμως έκανε το 3-0 στη σειρά των αγώνων με την Μπάγερν, πήγε στον τελικό όπου με όποια από τις Ουλμ, Σκαϊλάινερς (2-1 προηγείται η Ουλμ) παίξει είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Αν γίνει το θαύμα και η Μπάμπεργκ χάσει το πρωτάθλημα και μείνει εκτός, τότε ίσως να ανοίξει εκ νέου παράθυρο για τον Ζήση. Ισως…

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment