Η ΑΕΚ θέλει Γιαννάκη;;


Σημερινό δημοσίευμα σε αθλητικό site αναφέρει ότι η ΑΕΚ κοιτάει για την θέση του πάγκου και τον ''Δράκο''. 

Μια μέρα μετά αφού σαν ενημερώσαμε ότι η ΑΕΚ και ο Γιούρι Ζντόβτς συνεχίζουν μαζί, με την απόλυτη στήριξη του Μάκη Αγγελόπουλο, ήρθε ένα δημοσίευμα που λέει πως στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα προχωρήσει σε αλλαγή του Γιούρι Ζντοβτς. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε όμως το Contra.gr, ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή με έναν πρώην προπονητή και σπουδαίο δάσκαλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ψηλά στη λίστα των διοικούντων την Ένωση βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο κυριότερος λόγος είναι ο σεβασμός και η εμπειρία του Έλληνα κόουτς, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν θέλει να ξαναδεί την κακή εφετινή εικόνα της ομάδας εντός και εκτός παρκέ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν ότι αν τελικά διαπραγματευτούν μαζί του, θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και στο οικονομικό, αλλά και στις αγωνιστικές απαιτήσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η ουσία είναι πάντως ότι ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ακόμη προπονητής της ΑΕΚ, ωστόσο οι εισηγήσεις προς τον Μάκη Αγγελόπουλο για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι πολλές και αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Την ίδια ώρα, οι σκέψεις των διοικούντων είναι η ομάδα να ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό και παράλληλα να φτιάξει μια ισχυρή βάση πολύ καλών Ελλήνων παικτών. Όλα αυτά όμως θα πιστοποιηθούν με την ανακοίνωση της παραμονή του Σλοβένου τεχνικού ή της αντικατάστασής του με Έλληνα ή ξένο τεχνικό.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment