Με τον κόσμο για την νίκη!


Μετράμε αντίστροφα, γιατί σε λίγες ώρες η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Άρη, για την σειρά των μικρών τελικών. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό όχι όμως μόνο για την νίκη.

Η ΑΕΚ με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αποδεικνύει ότι είναι μια πετυχημένη χρονιά όπου παρά τις πολλές δυσκολίες της, η Ένωση πέτυχε τον στόχο της, την κατάκτηση της τρίτης θέσης και να βρίσκεται πάνω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Με νίκη του Άρη όμως αλλάζουν τα πάντα και αυτό γιατί η σειρά θα έρθει σε απόλυτη ισορροπία (2-2) και όλα θα κριθούν στο Αλεξάνδρειο στο πέμπτο παιχνίδι.

Στο ''στρατόπεδο'' της Βασίλισσας, όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, ώστε να έρθει η νίκη και να αποχαιρετήσουν θετικά τη σεζόν μπροστά στον κόσμο. Άπαντες αυτές τις μέρες σε συζητήσεις και μεταξύ παιχτών, δηλώνουν πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί στο πλάι της ομάδας του Γιούρι Ζντόβτς και να τους δώσει την ώθηση για την νίκη. Με τον έκτο παίχτη η Βασίλισσα θα είναι πιο δυνατή κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment