Ζντοβτς: Υπάρχει και ο στόχος της τρίτης θέσης μπροστά μαςΟ Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ίσως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει με φόβο τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες και αυτό είναι που πρέπει να διορθωθεί. «Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο μας είπε μεταξύ άλλων


Αναλυτικά


«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Εδειξαν ξανά γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σταδιακά βελτίωσαν την απόδοσή τους και μας διέλυσαν στο φινάλε. Εμείς σιγά σιγά εξαφανιστήκαμε. Ο Ολυμπιακός είχε 12 παίκτες με πολύ μεγάλο κίνητρο.

Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δείξαμε τις αδυναμίες μας που είναι δύσκολο να βελτιωθούν. Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο μας ομως και να είμαστε καλύτεροι στα παιχνίδια με τον Αρη».

Για το ότι η ΑΕΚ άδειασε στο φινάλε:«Μοιάζει να είναι ψυχολογικό πρόβλημα και μοιάζουμε να φοβόμαστε να νικήσουμε αυτές τις ομάδες. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός έβαλε απίστευτα τρίποντα, αλλά εμείς του δώσαμε αυτή την ευκαιρία με ορισμένες ανόητες αντιδράσεις. Προσπάθησα, δοκίμασα πολλά πράγματα για να το αποτρέψω. Πρέπει να μην απογοητευτούμε, γιατί ακόμα υπάρχει ο στόχος της τρίτης θέσης μπροστά μας».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment