Κλαίνε για την διαιτησία στον Άρη!


Στο οπαδικό site του Άρη (pressaris.gr), αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι χάσανε το ματς από την διαιτησία, κάτι που όχι μόνο αστείο φέρνει αλλά και μια γελοιότητα. Και φυσικά ο τίτλος του άρθρου είναι απλά επικός ''Με MVP Καρακατσούνη και Πηλοϊδη!''. Μάλλον από την ήττα και τα νεύρα που είχαν για μια σειρά που ΠΟΤΕ δεν είχαν ελπίδα, τα βγάζουν με κόμπλεξ όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Αναλυτικά αναφέρει:

Στο φινάλε του αγώνα για να μην υπάρξει κανένα “τρελό” και επιστρέψει ο Άρης στην Θεσσαλονίκη για πέμπτο παιχνίδι οι διαιτητές ανέλαβαν δράση. Μέσα από συγκεκριμένες φάσεις ο Χάρης Καρακατσούνης κυρίως και ο Τάσος Πηλοϊδης σε… δεύτερο χρόνο “κλείδωσαν” τη νίκη για την ΑΕΚ.

– Στο 36’ ο Μπράουν κερδίζει φάουλ και πάει στις βολές. Είναι επιθετικό φάουλ του Αμερικανού, δόθηκε αμυντικό στον Ξανθόπουλο. Το σκορ έγινε 84-74.

– Στο 37’ ο Μακ Νιλ δέχεται το στοπ η μπάλα βγαίνει από τον Μαυροειδή, ο Καρακατσούνης δείχνει ΑΕΚ.

– Στο 38’ ο Καλαμπόκης πιέζεται από τον Τσούπκοβιτς στο κέντρο του γηπέδου. Ο Πηλοϊδης δίνει φάουλ και “τελειώνει” την φάση. Το σκορ γίνεται 85-77.

– Στο 39’ (1.04 πριν το τέλος) ο Πηλοϊδης δίνει φάουλ στον Μακ Νιλ πάνω στον Σάκοτα που δεν υπάρχει… Το σκορ γίνεται 89-81

Τέσσερις φάσεις στα τελευταία τέσσερα λεπτά που έκριναν εν πολλοίς την εξέλιξη του αγώνα. Για ό,τι έγινε πριν ας τα δει η… ΚΕΔ!

Δείτε το ΕΔΩ

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment