«Να καθαρίσουμε την ντροπή»


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ. Έπαιξαν πιο δυνατά, πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και ήταν γενικά καλύτεροι σε όλα. Φοβόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν πίστευαν στη νίκη και έμοιαζαν να σκέφτονται τον Άρη από την ώρα που φτάσαμε στο ΣΕΦ. Αυτό ήταν λάθος. Δεν ήμασταν ομάδα, μοιάζαμε σαν δώδεκα παίκτες που μαζεύτηκαν χθες από το δρόμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να δούμε τι θα κάνουμε για να καθαρίσουμε αυτή τη ντροπή».

Για την κατάσταση του Τζέι Κόβαν Μπράουν: «Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό. Σκεφτήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά μετά τον τραυματισμό του, αλλά προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε».

Ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλες τις κατηγορίες ήταν καλύτερος από μας και κέρδισε δίκαια. Εμείς θα πρέπει να δούμε όλο το παιχνίδι, τι κάναμε λάθος και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την Παρασκευή»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment