«Ούτε την Ευρωλίγκα δεν αναγνωρίζει η FIBA»Μετά από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η FIBA, μέσω της οποίας τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει επίσημα την Αδριατική Λίγκα, υπήρξε απάντηση από την δεύτερη.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νοβοσέλ, τοποθετήθηκε μέσω του Twitter και εξέφρασε τις θέσεις της ABA. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ούτως ή άλλως, η FIBA δεν αναγνωρίζει ούτε καν την… Ευρωλίγκα. Η αρχική αντίδραση της Αδριατικής Λίγκας, έχει ως εξής: «Ξέρετε, η FIBA δεν αναγνωρίζει επίσημα ούτε την Ευρωλίγκα».

Ακολούθως, η τοποθέτηση της Αδριατικής Λίγκας συνέχισε ως ακολούθως: «Όλοι μας οι κανονισμοί, είναι εναρμονισμένοι με αυτούς της FIBA, αλλά οι σύλλογοι μας, αποφάσισαν να παίξουν στην Ευρωλίγκα και στοEurocup. Δεν μπορούμε να τις αποτρέψουμε να κάνουν κάτι τέτοιο. Ίσως να μην αρέσει στη FIBA, το γεγονός ότι εμείς σαν λίγκα αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους συλλόγους μας, να παίξουν κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τον προηγούμενο χρόνο, η FIBA απαιτούσε την αλλαγή της Αδριατικής Λίγκας και το κάναμε. Φέτος, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment