ΡΕΚΟΡ τρίποντων στο NBA!


Η επικράτηση απέναντι στους Χοκς δεν ήταν μία απλή νίκη αλλά ένα μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου πως οι Καβαλίερς δεν έχουν τη παραμικρή διάθεση να χάσουν το δαχτυλίδι τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Κλίβελαντ απέδειξε πως στην καλή της μέρα μπορεί να “σκοτώσει” κάθε αντίπαλη άμυνα και τα ρεκόρ που σημείωσε απέναντι στην Ατλάντα το αποδεικνύουν. Τα 18 (!) τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο αποτελούν επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα 25 στο τέλος της αναμέτρησης.

Η προηγούμενη υψηλότερη επίδοση ήταν 23 τρίποντα στην κανονική περίοδο και 21 στα playoffs, ενώ γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με 18 τρίποντα στο ημίχρονο ο πήχης θα μπορούσε να είχε ανέβει πολύ περισσότερο.

Μπορεί οι Ουόριορς να έχουν το… όνομα αλλά οι Καβς, τουλάχιστον για ένα βράδυ, απέδειξαν πως έχουν τη χάρη και “πυροβολούσαν” αδιακρίτως από την περιφέρεια. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρεθούν ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι και αν θα εξελιχθεί σε διαγωνισμό τριπόντων.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment