Ο νευρικός κύριος Ζντόβτς και τα θερμά επεισόδεια! (videos)Ο Σλοβένος δείχνει κατά την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ να μην μπορεί να ελέγξει τον εκνευρισμό του ύστερα από λάθη παικτών του. Μέχρι τώρα μετρά τέσσερα επεισόδια, όλα με πρωταγωνιστές Αμερικανούς της ΑΕΚ.

ΜΕ ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Σε ένα παιχνίδι που είχε εξελιχθεί σε ντέρμπι ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν ακολούθησε κάποια οδηγία του προπονητή του με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο Σλοβένος του μίλησε έντονα με τον Κούπερ να του απαντά σε επίσης έντονο ύφος και να μπαίνουν στη μέση συμπαίκτες να ηρεμήσουν την κατάσταση.

ΜΕ ΚΟΥΠΕΡ (ΠΑΛΙ) ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Ανάμεσα στους δύο ακολούθησε στις 09/01 και νέο επεισόδιο. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη αντάλλαξαν κουβέντες με τον Ζντοβτς να στέλνει τον Κούπερ στα αποδυτήρια πριν τη λήξη του ημιχρόνου.


ΜΕ ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν στο α' ημιχρονο με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ είχε κάνει ένα λάθος και ο Σλοβένος τον έβγαλε έξω και του τα «έχωσε» άσχημα. Σηκώθηκαν κάποιοι παίκτες και τους ηρέμησαν ενώ ο Αμερικανός επέστρεψε στο παρκέ και στην αγωνιστική δράση στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝ ΣΤΟ ΣΕΦ

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο Ζντοβτς απέσυρε τον Γκριν και ακολούθησε ένταση με τους δύο άντρες να απέχουν λίγο από το να πιαστούν στα χέρια.


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment