Προς ΠΑΟΚ ο Παπαντωνίου!


Επαφή έγινε ανάμεσα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και σε αυτό του Νώντα Παπαντωνίου και ο "Δικέφαλος" ρώτησε για τον παίκτη, ο οποίος έχει στις πρώτες επιλογές του τους "ασπρόμαυρους" για την συνέχεια της καριέρας του.

Εδώ και καιρό είχαμε αναφέρει την προοπτική ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Νώντα Παπαντωνίου εφόσον αυτός αποχωρούσε από την ΑΕΚ. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δεν αναμένεται να συνεχίσει στην "Ενωση" και μάλιστα υπήρξε επαφή ανάμεσα στο στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων" και σε αυτό του Παπαντωνίου. Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον παίκτη (όπως επιβεβαιώνεται από το μέτωπο του αθλητή), έδειξε ενδιαφέρον και φαίνεται πως υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η κουβέντα πάντως δεν έφτασε στο οικονομικό και στο τι μπορεί να προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πρώτες επιλογές του Παπαντωνίου για την συνέχεια της καριέρας του (ο 26χρονος παίκτης τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον "Δικέφαλο") και μένει να φανεί τι θα γίνει στο θέμα του. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έχει την δυνατότητα να βοηθήσει πολύ στο αμυντικό κομμάτι, ένας τομέας που πάντα ο Σούλης Μαρκόπουλος δίνει μεγάλη σημασία ενώ και επιθετικά έχει δείξει πως μπορεί να συνεισφέρει.

Το ότι στην ΑΕΚ δεν είχε μεγάλο μέσο όρο πόντων (κάτι για το οποίο "ευθύνεται" ο χρόνος συμμετοχής που του δίνονταν) οφειλόταν στο ότι δεν είχε τον ίδιο ρόλο με αυτόν που διέθετε στον Κολοσσό και στο Περιστέρι, δύο ομάδες όπου φανέρωσε τις επιθετικές του αρετές. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα λένε από τον ΠΑΟΚ, ο Μιλένκο Τέπιτς είναι στην Χαλκιδική και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει συζήτηση με τον Σέρβο.

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment