Τι γίνεται με τον Μιλόσεβιτς


milosevic

Σε μια υπόθεση που έχει θορυβήσει αρκετό κόσμο (και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη) ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα γίνει το "Μήλον της Έριδος" μεταξύ ΑΕΚ και άρη.

Ο Πρίφτης έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Βόσνιο διεθνή τον οποίο από πέρσυ προσπάθησε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του χωρίς επίτυχία. Πλέον ο Μίλαν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και έχει κάθε διακίωμα να διαπραγματευετεί το νέο του συμβόλαιο και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής παρότι κολακευμένος από το ενδιαφέρον του άρη, αισθάνεται την υποχρέωση να περιμένει την ΑΕΚ (με την οποία είναι συναισθηματικά δεμένος) όμως μένει να δούμε την στάση της διοίκησης απέναντί του.

Η ΑΕΚ παρότι έχει ήδη αποκτήσει τον Τζαουάντ Γουίλιαμς και έχει με συμβόλαιο τον Ντούσαν Σάκοτα ενημέρωσε τον Μιλόσεβιτς οτι τον θέλει ως μπακ απ στην θέση “3”, όμως ακόμα επίσημη πρόταση δεν έχει κάνει.

Η μία εβδομάδα χρόνος που ζήτησε η ΑΕΚ από τον Μίλαν έχει περάσει και πλέον κινδυνεύει να χαθεί ένας παίκτης πολυεργαλείο που ανέδειξε η Βασίλισσα, ενισχύοντας μάλιστα και έναν βασικό αντιπαλό της !


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment