Πολέμησε το σύστημα ο Λάσκαρης: Τιμωρία στην ΑΕΚ !


Με μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας της τιμωρήθηκε η ΑΕΚ, για όσα έγιναν στον τελευταίο μικρό τελικό με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αιτία; Ο Λάσκαρης και η παρουσία του αφεντικού του Άρη στις εξέδρες.

 Ο Λάσκαρης ήρθε στο Στάδιο με συνοδεία πολύ κόσμου και για δικούς του λόγους δεν κάθισε στη θέση που του είχε προτείνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τον κόσμο. Στη θέα του κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ αντέδρασαν προχωρώντας σε έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του. Άκουσε κάποια «γαλλικά» και στο ημίχρονο του 4ου μικρού τελικού, πήγε να καθίσει σε άλλη θέση στα επίσημα, με τον κόσμο της ΑΕΚ να συνεχίζει να τον αποδοκιμάζει έντονα. Εφυγαν προς το μέρος του 1-2 αντικείμενα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κλειστό. Γι' αυτό το περιστατικό η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε την έδρα της ΑΕΚ με μία αγωνιστική, την οποία η Βασίλισσα θα εκτίσει είτε στο Κύπελλο (εφόσον το πρώτο ματς είναι εντός έδρας), είτε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment