Δυσοίωνο το μέλλον του Κατσίβελη στην ΑΕΚΔύσκολα θα παραμείνει στις τάξεις τις ΑΕΚ ο Δημήτρης Κατσίβελης καθώς ο μέχρι ώρας σχεδιασμός από πλευράς Ζντόβτς δεν τον περιλαμβάνει. 

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους ντίξον και Ιβάνοβιτς στον άσσο (όπου έδωσε κάποιες λύσεις πέρυσι ο Κατσίβελης), και στην θέση 2 εκτός από τον Βασιλειάδη θα αποκτηθεί και νέος παίκτης της επιλογής του τεχνικού της Βασίλισσας.

Ακόμα συμμετοχή στις υποχρεώσεις της ομάδας θα έχει και ο Δημήτρης Μωραϊτης στου οποίου το ταλέντο πιστεύουν άπαντες στην ομάδας και θέλουν να τον δουν να εξελίσετε σε βασικό στέλεχος της ΑΕΚ όσο περνούν τα χρόνια.

Ο Κατσίβελης που δεν διένυσε και την καλύτερη δυνατή σεζόν φέτος καθώς ταλαίπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς που τον άφησαν αρκετά πίσω αγωνιστικά.
Να θυμίσουμε οτι υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο από πλευράς ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά πλέον το σνάριο αυτό δείχνει αρκετά δύσκολο...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment