Πρώτος στόχος ο Γλυνιαδάκης, απομακρύνεται ο ΚαββαδάςΚοινό μυστικό είναι στην ΑΕΚ πως ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είναι ο πρώτος στόχος για την θέση του 3ου ψηλού του ρόστερ, ωστόσο συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα. 

Παρά την συνάντηση που υπήρξε με τον Ζντόβτς, όπου συζητήθηκε ο ρόλος που θέλει ο Σλοβένος τεχνικός να αναλλάβει ο έμπειρος center, θέμα στο οποίο υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, η συμφωνία δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αυτό διότι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει προετοιμασία 19 Αυγούστου και σήμερα είναι ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, επομένως οι τελευταίες κινήσεις θα γίνουν με γνώμωνα το τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Χέρστον (όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα) ώστε να αποφασιστεί και το μέγεθος του συμβολαίου που θα προσφερθεί στο νέο ψηλό που θα έρθει.

Η περίπτωση του Καββαδά παρά ταύτα αρχίζει και απομακρύνεται καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον διεθνή καλαθοσφαιριστή ως τρίτη λύση ενόψει της νέας σζόν ενώ ο Άρης "καίγεται" να τον αποκτήσει έστω και ως δανεικό.Δεδομένων αυτών των προθέσεων πρέπει σιγά σιγά να εγκαταληφθεί η περίπτωση του από την ΑΕΚ έαν αυτή εξετάστηκε.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment