Διαψεύδει για πρόταση στον Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ !


Σοκ προκάλεσε η "πληροφορία" πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 1.200.000 για δύο χρόνια στο Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Σοκ στην μπασκετική πιάτσα αλλά και στην ίδια την…ΑΕΚ αφού με όλο τον σεβασμό που υπάρχει στον διεθνή Ελληνα παίκτη η αλήθεια είναι πως δεν είναι στους βασικούς στόχους της ΑΕΚ για την θέση του και βέβαια σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ δεν έχει και ούτε είχε ποτέ σκοπό να δώσει το συμβόλαιο του Χέρστον, αν τελικά αποχωρήσει ο Αμερικάνος, στον Γιάνκοβιτς με τα ίδια μάλιστα χρήματα. 

Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να δώσει τέτοια χρήματα για συμβόλαιο εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετικότατη περίπτωση όπως τον παίκτη που θα ήθελε ο Μάκης Αγγελόπουλος από ανταγωνιστική προς την ΑΕΚ ομάδα. Η ΑΕΚ έχει άλλους στόχους για αυτή την θέση. Οπως έχουμε πει εκκρεμεί ένα ραντεβού του Ζντοβτς με τον Βασιλειάδη όπου από εκεί θα κριθεί αν ο παίκτης θα έρθει στην Ενωση, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Χέρστον, εφόσον συμφωνήσουν στο ρόλο για τον οποίο προορίζεται ο αρχηγός και αγωνιστικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στη σεζόν που τελείωσε. Από εκεί και πέρα αν φύγει ο Χέρστον που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου θα γίνει μια προσπάθεια για Μπράμο, που πάρα πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, κι από εκεί και πέρα θα αναζητηθεί άλλος παίκτης από την ξένη αγορά εκτος αν προκύψει σούπερ ευκαιρία Ελληνα. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως η “πληροφορία” για την εξωπραγματική πρόταση διέρρευσε από την πλευρά του Γιάνκοβιτς για να ανεβάσει το κασέ του στις συζητήσεις με τον ΠΑΟ ή άλλη ομάδα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment