Νικολάου: «Ένα βήμα παραπάνω φέτος»


Όλα όσα δήλωσε στον «Real FM» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Αρχικά αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Προχωράμε μάλλον γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι προχωράμε βιαστικά. Κινούμαστε συντονισμένα. Το πλάνο του κυρίου Αγγελόπουλου με τον προπονητή, είχε αρχίσει πολύ πριν τελειώσει το προηγούμενο πρωτάθλημα. Ο κύριος Αγγελόπουλος είχε πει ότι… πληρώνουμε και μαθαίνουμε. Θα κινούμαστε με μια πιο λογικευμένη πολιτική. Οι στόχοι θα παραμείνoυν υψηλοί. Αυτό σημαίνει ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά».

Για το αν θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιον μεταγραφικό στόχο: «Δεν έχω την εξουσιοδότηση να δίνω μεταγραφές στον… αέρα. Δεν θα σταματήσουμε εδώ πάντως. Κάποιες μεταγραφές έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Κάποιες άλλες, δεν το έχουν δει. Δεν θα ήθελα να δώσω στίγμα. Θεωρώ ότι δουλεύουμε ακόμα πιο μεθοδικά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Όλοι οι στόχοι μας, είναι οι πρώτοι που είχαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για την επιλογή της ΑΕΚ για το Eurocup και για τις πιέσεις που δέχθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος: «Γεγονός είναι. Τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικής, ή διπλωματίας, ο κύριος Αγγελόπουλος έχει πάρει τις σωστές αποφάσεις. Αυτό δείχνει η πορεία. Δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση. Ισχύουν όσα έχει πει ο κύριος Αγγελόπουλος. Μακάρι να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές (Ευρωλίγκα και FIBA) και να μπορούν οι ομάδες να αγωνίζονται ελεύθερα εκεί που θέλουν».

Για το αν ο Αγγελόπουλος είχε επαφές και με τη FIBA: «Ο κύριος Αγγελόπουλος είχε και έχει επαφές και με τη FIBA και με την Ευρωλίγκα. Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με τον οποιονδήποτε. Θεωρώ ότι θα λήξουν κάποια στιγμή οι δικαστικές διαμάχες. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει προ πολλού να παίξει στη λίγκα της οποίας υπήρξε ιδρυτικό της μέλος».

Για το γεγονός ότι πλέον έγινε βασικό στέλεχος και των υποδομών μπάσκετ της ΑΕΚ και για τα try out που έγιναν στο ΟΑΚΑ: «Μου αρέσει πολύ να μιλάω για αυτό το κομμάτι. Θέλει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, για να βγει κάτι καλό στην πορεία. Αυτές οι παραγωγικές ηλικίες, είναι η αφετηρία που θα στελεχώσει την ανδρική ομάδα στο μέλλον. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του κύριου Αγγελόπουλου. Η ΑΕΚ να στηρίζεται σε δικά της παιδιά. Κλήθηκα σε μια μεταβατική περίοδο, να βοηθήσω. Κάποια στιγμή οι υποδομές θα είναι υπό την αιγίδα της ΚΑΕ, αν και οργανικά πάντα ανήκουν στην Ερασιτεχνική. Θα κάνουμε πάντως κάτι που θα είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Ευτυχώς ο Αγγελόπουλος επενδύει στα νέα παιδιά. Δεν είναι λίγα τα νέα παιδιά που ήρθαν και πέρυσι. Έχουν επιλεγεί κάποια παιδιά για να έρθουν στην ΑΕΚ. Υπάρχουν και κάποια… κελεπούρια που θα αξιοποιηθούν από τους προπονητές, για να γίνουν καλύτεροι, για τον εαυτό τους και για την ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρονιά ο κύριος Αγγελόπουλος να δίνει… καραβιές με λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια και αυτό είναι το καλύτερο για τον κύριο Αγγελόπουλο. Όταν αποκτήσουμε και δικό μας γήπεδο, θα είναι ακόμα καλύτερα».

Για το θέμα του Γαλατσίου: «Τίποτα. Περιμένουμε. Δεν είμαστε ούτε αισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι. Έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΤΑΙΠΕΔ και περιμένουμε. Θα είναι ευλογία για εμάς και για την περιοχή, να γίνει αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα υπάρξουν ευχάριστα νέα. Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment