Συμφώνησε ο Γλυνιαδάκης, εργομετρικά για Λαρετζάκη !Την θετική απάντηση έστειλε ο 35χρονος Έλληνας ψηλός, Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην ΑΕΚ ώστε να οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Ο διεθνής center θα αποτελέσει την 3η επιλογή πίσω από τον Λουκά και τον Όουενς και θα υπογράψει για 1 χρόνο καθώς έχει συμφωνήσει τόσο στο οικονομικό όσο και στον ρόλο που θα αναλλάβει στην Βασίλισσα.

Στην επιλογή αυτή εκτιμήθηκε πολύ ο άριστος χαρακτήρας του Γλυνιαδάκη ο οποίος μπορεί μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες να δυναμώσουν τα αποδυτήρια της ομάδας.

Υπογράφει αύριο και ο Λαρετζάκης 

Ο "Λάρυ" επέστρεψε από την Κύθνο και σήμερα έκανε το σετ των εργομετρικών εξετάσεων. Αύριο θα κάνει και αιματολογικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ αφού ήδη υπάρχει συμφωνία και η ΑΕΚ έχει αναλλάβει να πληρώσει μέχρι αρχές Ιουλίου το ποσό των 25.000 ευρώ στην Σαραγόσα για την ελευθέρας του παίκτη.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment