Περιμένει την ΑΕΚ ο Μιλόσεβιτς !Μια εβδομάδα διορία ζήτησε από τον Μίλαν Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις μεταγραφές και τις θέσεις ξένων και κοινοτικών παικτών. Ο παίκτης, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Άρη (διακαής πόθος του Πρίφτη από πέρσυ) , τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ και της έδωσε τον χρόνο που ζήτησε. Όπως έχουμε γράψει η ΑΕΚ κάνει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν χτίζοντας την ομάδα από την αρχή και αυτό είναι που έχει φέρει την καθυστέρηση στην περίπτωση του "Μίλο".

Οι άνθρωποι της ομάδας αναγνωρίζουν την συνεισφορά του τη σεζόν που πέρασε ενώ λένε τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα του. Παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε αυτή η μικρή διορία ο Μιλόσεβιτς παραμένει μέσα στη λίστα με τους παίκτες που είναι φαβορί για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Μάλιστα το γεγονός ότι έδωσε χωρίς να το σκεφτεί χρόνο στην ΑΕΚ εκτιμήθηκε δεόντως.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment