Προχωρημένες επαφές με Χάμοντς


Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον 33χρονο Αμρικανό, Κλιφ Χάμοντς ο οποίος από το χειμώνα αποτελεί διακαή πόθο του Ζντόβτς για την θέση του "άσσου".

Ο Χάμοντς έχει εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες ενώ είναι πολύ συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και έτσι αποτελεί την βασική επιλογή του τεχνικού της ΑΕΚ στην ομάδα που θέλει να χτίσει ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός να αγωνιστεί με την Βασίλισσα και πλέον λοιπόν γίνονται διαπραγματεύσεις πάνω στο οικονομικό κομμάτι με τη διαφορά να είναι μικρή. Οι συζητήσεις είναι καθημερινές και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα την περίπτωση του Ομάρ Κουκ ο οποίος περιμένει τη Βασίλισσα. Αναφορικά με τον Κάλογουεϊ το θέμα έχει ατονήσει καθώς και η ΑΕΚ έχει εστιάσει τον Χάμοντς αλλά και αυτός ψάχνει ομάδα που να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment