Σάκοτα: Όποτε και όσο με θέλει η ΑΕΚ εγώ θα είμαι εδώ να την υπηρετώΟ Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για την εφετινή πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι ο στόχος που ήταν η 3ηθέση επετεύχθη, είπε πως όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να κερδίζεις οποιανδήποτε αντίπαλο. Μίλησε για το μέλλον του τονίζοντας ότι πάντα είναι στη διάθεση της ΑΕΚ για όσο τον χρειάζεται, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος που η ομάδα θα αγωνιστεί στο Eurocup

Αναλυτικά


-Για την φετινή σεζόν ο αρχηγός της ΑΕΚ σχολίασε: «Σίγουρα μια περίεργη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όμως αυτό που μένει είναι ότι είχαμε βάλει ένα στόχο και τον πετύχαμε και αυτό έχει σημασία»

-Για την υποστήριξη του κόσμου και την πίεση στην ΑΕΚ είπε: «Εγώ το έχω ξαναπεί, όποιος φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, πρέπει να παίζεις πάντα για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, η ομάδα είχε πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είχαμε πει όλοι και με τη νέα διοίκηση ότι θα κάνουμε κάποια σταθερά βήματα κάθε φορά, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω τι υπάρχει σαν γενική άποψη, αλλά εμείς μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ υπερήφανοι γιαυτό που πετύχαμε γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι εύκολο να πετύχεις αυτό που πετύχαμε»

-Για το μέλλον της ΑΕΚ: «Το μέλλον για την ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστεί και να κοιτάει πάντα να κάνει το βήμα παραπάνω, αυτό θα ψάξουμε του χρόνου, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη φέτος. Θα μείνουμε με το κεφάλι κάτω, χωρίς να λέμε πολλά λόγια αλλά πρέπει να τα κάνουμε και πράξη στο γήπεδο»

-Για το ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά στο Eurocup είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που θα παίξει η ομάδα και πάλι στο Eurocup, επίσης το ότι αυτό που θέτει σαν στόχο και που λέει το κάνει και δεν ασχολείται με απειλές. Δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε, ξέρω ότι ο κ. Αγγελόπουλος ήθελε την ομάδα στο Eurocup και θα παίξει σε αυτό

-Για το αν η νέα χρονιά θα τον βρει στην ΑΕΚ: «Το πότε ήρθα στην ΑΕΚ δείχνει το πως σκέφτομαι, ήρθα στην ομάδα όταν δεν υπήρχε διοίκηση, δεν υπήρχε έδρα, ούτε τίποτα. Το είπα και τότε το λέω και τώρα. Ήρθα επειδή αγαπάω την ομάδα, μέσα από αυτή ξεκίνησα ουσιαστικά την καριέρα μου και όποτε με θέλει η ΑΕΚ και όσο με θέλει η ΑΕΚ εγώ θα μαι πάντα διαθέσιμος να την υπηρετήσω»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment