Οι επιλογές της ΑΕΚ για playmaker!


Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ήδη δύο μεταγραφές, αυτήν του Τζαουάντ Γουίλιαμς και τον Νίκολα Ιβάνοβτς αλλά θέλει να κλείσει γρήγορα τον βασικό playmaker της ομάδας.

Πάμε να δούμε λίγο τι γίνετε με αυτές τις επιλογές που έχει η ομάδα του Γιούρι Ζντόβτς για τον ''άσο''. Έχουμε και λέμε, Κλιφ Χάμοντς, Έρλ Κάλογουεϊ και Μάικλ Ντίξον είναι οι τρεις επιλογές για αυτήν την θέση και ας τους πάρουμε με την σειρά.

1) Ο Κλιφ Χάμοντς όπου η ΑΕΚ του είχε κάνει πρόταση και μέσα στην σεζόν αλλά ο 30χρονος Αμερικάνος είχε αρνηθεί να έρθει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Πλέον είναι θετικός να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή του Γιούρι Ζντόβτς.

2) Η πρώτη επιλογή του Γιούρι Ζντόβτς είναι ο Έρλ Κάλογουεϊ που είναι διακαώς πόθος του προπονητή της ΑΕΚ και θέλει να τον φέρει στην Αθήνα αλλά η περίπτωση του έχει δυσκολέψει πολύ λόγω οικονομικής διαφοράς αλλά η ΑΕΚ το ''παλεύει'' ώστε να καταφέρει να τον φέρει και να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

3) Ο Μάικλ Ντίξον προστέθηκε χθες στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης όπως σας πληροφορήσαμε. Η ΑΕΚ έχει ανοίξει επαφές με τον παίχτη και τον μάνατζερ του ώστε να δει τι ζητάει η πλευρά του και να δουν τι θα προκύψει. Πάντως ο Αμερικάνος είναι μια πολύ καλή λύση που φέτος ήταν ο καλύτερος πασέρ και σκόρερ στο Τσέχικο πρωτάθλημα.

Και αφού αναλύσαμε τις επιλογές της ΑΕΚ, τον κύριο λόγο τον έχει ο Έρλ Κάλογουεϊ αλλά στην ΑΕΚ θέλουν μέχρι το τέλος της βδομάδας να έχει ''κλείσει'' το θέμα με τον playmaker.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment