Σε τουρνουά στην Προύσα η ΑΕΚ


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην Προύσα, που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η «Ένωση», μαζί με τις Μπάνβιτ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ιστανμπούλ και Τραμπζονσπόρ, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που διοργανώνει η Τοφάς και θα λάβει χώρα από τις 21 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Στον όμιλο με Τόφας και Μπάνβιτ, Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά της Προύσας στο οποίο θα συμμετάσχει η ΑΕΚ από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, 6 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Η «Βασίλισσα» μετέχει στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Τόφας και τη Μπάνβιτ. Στην πρεμιέρα του τουρνουά (21/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Τόφας στο «Τofas Sports Hall», όπου και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες. Η δεύτερη αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Μπάνβιτ θα διεξαχθεί στις 23/09, 19:00.

Στο δεύτερο όμιλο μετέχουν οι Istanbul BBSK, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Τραμπζονσπόρ. Στην αυλαία του τουρνουά, στις 24/09, οι πρώτοι των δύο ομίλων θα συμμετάσχουν στον «Τελικό», οι δεύτεροι θα διεκδικήσουν την 3η θέση στον «μικρό Τελικό», ενώ οι τρίτοι θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνα κατάταξης»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment