''Ψάχνει'' για εξωτερικό ο Νώντας


Ο Νώντας Παπαντωνίου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούρι Ζντόβτς για την νέα χρονιά όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Ο Νώντας έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Ένωση και δεν έχει σπάσει το συμβόλαιο του.

Στα πλάνα του Γιούρι Ζντόντς δεν λογίζεται άρα ψάχνει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 26χρονος playmaker έχει προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να συνεχίσει την καριέρα του αλλά αν δεν έρθει μια τέτοια προοπτική θα μείνει στην Ελλάδα αλλά ακόμα και δεν κάποια επίσημη πρόταση εκτός από κάποιο ενδιαφέρον που έχουν δηλώσει ομάδες για αυτόν αλλά από την Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό που θέλει να αγωνιστεί ο Νώντας.

Ο Νώντας Παπαντωνίου όπου έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ όπως και ο Χέρστον για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα, αφού δεν έχουν βρει κάπου αλλού συμβόλαιο θα βρεθούν κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ (16/08), εκτός και αν μέχρι τότε βρουν συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment