Δύο προσθήκες ακόμα η Βασίλισσα!


H προσπάθεια ενίσχυσης των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης με το βλέμμα στο μέλλον της «Βασίλισσας» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Στο πλαίσιο αυτό και η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μηνά Στεργίου (17 χρ., 1μ.90), μέλος των εθνικών ομάδων και μέχρι πρότινος αθλητή του Ηρακλή Φιλιατών.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά επίσης και ο Γιώργος Κόλτηρης (16 χρ., 1μ.93), ο οποίος έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια ως πρωταθλητής Ελλάδος και ΕΣΚΑ με την Ακαδημία Αθηνών.

Οι διοικήσεις της ΑΕΚ Β.C. και της ΑΕΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συλλόγους, που στηρίζουν το πλάνο μακράς πνοής της «Ένωσης» και που συνεργάστηκαν άψογα, ήτοι τον Ιπποκράτη Κω (για τη μεταγραφή Δημήτρη Βάση), τον Κρόνο (για τη μεταγραφή Ευθυμίου Χρήστου), τον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας (για την παραχώρηση των Δημήτρη Κωνσταντινάκου, Ανίκητου Ρούσση), τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (για τους Πέτρο Οικονομόπουλο, Λευτέρη Παλάζη, Αλέξανδρο Στράιντ), τον Α.Π.Σ. Οιωνός (για τον Κωνσταντίνο Φιλιππαίο), τον Εύνικο (για τον Φίλιππο Νικολαίδη).

Είναι αυτονόητο, ότι η προσπάθεια συνεχίζεται…

Η ΑΕΚ καλωσορίζει τον Μηνά και τον Γιώργο στην οικογένειά της.Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment