Το καλύτερο σενάριο και το χειρότερο για την κλήρωση


Σήμερα στις 14:15 το μεσημέρι στην Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση τον ομίλων του Eurocup και η ΑΕΚ θα μάθει τους αντιπάλους της.

Να θυμίσουμε ότι η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα σε αυτήν την διοργάνωση αφού ΠΑΟΚ και Άρης θα παίξουν στην διοργάνωση της FIBA. Κάθε χρόνο σε όλες τις διοργανώσεις όλοι αναρωτιούνται ποιοι είναι οι ισχυρότεροι αντίπαλοι και ποιοι είναι οι κατάλληλοι για να τύχουν στον όμιλο της ομάδας μας. Ας το πάρουμε αναλυτικά με κάθε γκρουπ.

Το AekbcFans.Gr σας δείχνει τον πιο βατό και τον χειρότερο όμιλο όπου θα μπορεί να πέσει η ΑΕΚ στην σημερινή κλήρωση, αναλυτικά:

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας υπάρχουν οι Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Ουνικάχα Μάλαγα και η Νίζνι Νόβγκοροντ όπου είναι και η πιο ''εύκολη'' ομάδα, μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ φέτος την νίκησε στο ΟΑΚΑ.

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας όπου είναι οι Βαλένθια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου και Γκραν Κανάρια και με βάση της φετινές επιδόσεις των ομάδων, η πιο βατή είναι η Άλμπα Βερολίνου.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι Μπιλμπάο,Μούρθια, Ζάγκρεμπ και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας όπου είναι ο πιο αδύνατος κρίκος και του συγκεκριμένου ομίλου αλλά και του Eurocup. Στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι Χάποελ Ιερουσαλήμ, Λιέτουβος Ρίτας, Ντιναμό Σάσαρι και η Ζιελόνα Γκόρα. Για τον όμιλο της ΑΕΚ βατή θα ήταν η Ζιελόνα Γκόρα ή Λιέτουβος Ρίτας όπου και οι δύο δεν είναι και ιδιαίτερα δυνατές.

Στο έκτο γκρουπ δυναμικότητας υπάρχουν οι Τρέντο, Ρέτζιο Εμίλια, Παρτιζάν και η Μπούντουτσνοστ όπου και είναι η πιο αδύναμη.

Άρα έχουμε και λέμε. Ο πιο βατός όμιλος για την ΑΕΚ στην κλήρωση θα ήταν:

AEK
Nίζνι Νόβγκοροντ
Άλμπα Βερολίνου
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Λιέτουβος Ρίτας ή Ζιελόνα Γκόρα
Μπούντουτσνοστ

Ο χειρότερος όμιλος που θα μπορούσε να πέσει η Ένωση είναι:

ΑΕΚ
Λοκομοτίβ Κουμπάν
Βαλένθια
Μπιλμπάο
Ντιναμό Σάσαρι
Ρέτζιο Εμίλια

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

Α' ΓΚΡΟΥΠ: Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Νίζνι, Ουνικάχα Μάλαγα.

Β' ΓΚΡΟΥΠ: Βαλένθια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Γκραν Κανάρια.

Γ' ΓΚΡΟΥΠ: Τσεντεβίτα, Μπιλμπάο, Μούρθια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Δ' ΓΚΡΟΥΠ: Χαπόελ Ιερουσαλήμ, Λιέτουβος Ρίτας, Σάσαρι, Ζιελόνα Γκόρα.

Ε' ΓΚΡΟΥΠ: Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Καντού, ΑΕΚ, Ουλμ.

ΣΤ' ΓΚΡΟΥΠ: Μπούντουτσνοστ, Παρτίζαν, Τρέντο, Ρέτζιο Εμίλια.

Παναγιώτης Μίχος 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment